Hotelarrangement Volendam Marken in 1 Dag

9,0 zeer goed
Hotelarrangement Volendam Marken in 1 Dag
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
uur
Deel met een vriend
Download als PDF

139,50
p.p. incl BTW


Hotelarrangement Volendam Marken in 1 DagHotelarrangement Volendam Marken in 1 Dag

Geniet van een compleet verzorgd dagarrangement in Volendam en Marken inclusief overnachting. 

10:30 - 11:15
Ontvangst met koffie of thee en gebak

Welkom in een gezellig café aan de Volendamse haven. Het is tijd voor een kopje koffie of thee en gebak. Tijdens de ontvangst legt een gids van Volendam Events het hele dagprogramma uit.  

11:15 - 11:45
Boottocht Volendam Marken

Stap aan boord van de rondvaartboot voor een bezoek aan het voormalige eiland (en vissersdorp). Geniet van het mooie uitzicht over de Gouwzee en het Markermeer. De boot is overdekt en beschikt over zitplaatsen binnen en buiten. Trek in een drankje of een snack? Geen probleem! Bestel snel en eenvoudig aan de Captains Bar.

11:45 - 13:15
Verken Marken

Deze tour leidt je langs de leukste bezienswaardigheden van het voormalige eiland. Het schiereiland Marken staat bekend om zijn huizen op palen, de buurtjes op werven (terpen) en de groen-wit geverfde huizen in het havengebied. Ook vind je bij de haven gezellige eetcafés en restaurants voor een hapje en een drankje.

13:15 - 14:15
Lunch Marken: 12 uurtje

In een uitstekend eetcafé in de haven van Marken serveren wij een smakelijke lunch:

  • Huisgemaakte tomaten-basilicumsoep en
  • Bourgondische kroket op vloerbrood en
  • Afgebakken vloerbrood belegd met: Old Amsterdam Kaas en Zaanse mosterd, gerookte zalm of boeren achterham

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend

14:15 - 14:45
Boottocht Marken - Volendam

Welkom aan boord van de rondvaartboot. Jullie varen vanuit de haven van Marken naar de haven van Volendam. Geniet van het uitzicht op zee, havens en andere schepen. De haven van Marken verdwijnt langzaam uit het zicht, terwijl de haven van Volendam steeds duidelijker in zicht komt.

15:00 - 15:30
Foto in Volendamse klederdracht

Jullie gaan samen op de foto in Volendamse klederdracht. Hoe leuk is dat? Bij aankomst in de studio worden jullie direct omgekleed. De heren krijgen een mannenkostuum en de dames een vrouwenkostuum. Er zijn meerdere kleedsters aanwezig om jullie hierbij te begeleiden. Want jullie moeten er natuurlijk wel goed uitzien! Het omkleden zorgt voor veel vrolijke taferelen. Niet zo gek toch? Hoe vaak zie je een familielid, vriend, vriendin of collega in een Volendams kostuum? Maar dat maakt het natuurlijk ook leuk! Na het omkleden wordt er voor jullie groep een leuke opstelling bedacht. Zo komen jullie er allemaal duidelijk op te staan. Om het nog leuker te maken krijgen jullie typische Hollandse voorwerpen aangereikt, zoals een visnet, vis, vismand, kaas, of koffiemolen. Allemaal lachen en het perfecte plaatje is daar. Natuurlijk krijgt iedereen ook een foto mee naar huis als uniek aandenken aan dit dagje of weekendje Volendam.

15:30 - 17:30
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam is een originele puzzeltocht langs de leukste bezienswaardigheden van het bekendste vissersdorp van Nederland. Zo brengt deze tour je langs de Klokkepaal, de Visafslag, Stolphoevekerkje en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Allemaal hotspots die je écht een keer gezien moet hebben. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en puzzelvragen. De antwoorden vul je in - in het puzzelboekje. Je vindt vragen op drie verschillende niveaus. Dat maakt de puzzeltocht geschikt voor iedereen die meer van Volendam wil ontdekken! Zijn jullie in staat om alle geheimen te ontdekken?

Inchecken hotel

Het is tijd om in te checken. Ook brengen jullie de koffers naar de kamer. 

Overnachting in tweepersoonskamer

Het is tijd voor een overnachting aan de dijk in Volendam. 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor jullie klaar. Inclusief toeristenbelasting.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Chris van de Kamp 16-03-2024

Wij hebben een zeer geslaagd weekend gehad, bedankt voor de perfecte organisatie

Carnavalsvereniging de Nortukkers, Gerard Boks 25-03-2023

Fantastisch uitje met de Senaat van Carnaval Vereniging De Noortukkers ivm 55 jarig bestaan.
Een aanrader. Alaaf

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Chris van de Kamp 16-03-2024

Wij hebben een zeer geslaagd weekend gehad, bedankt voor de perfecte organisatie

Carnavalsvereniging de Nortukkers, Gerard Boks 25-03-2023

Fantastisch uitje met de Senaat van Carnaval Vereniging De Noortukkers ivm 55 jarig bestaan.
Een aanrader. Alaaf