De beste Volendam hotels
Hotel in Volendam
Voordelige hotelarrangementen
Overnachten in Volendam
De leukste aanbiedingen

Over Volendam Events

Volendam Events staat klaar om u te ontvangen

“In het spoor van de media-aandacht die ons dorp de afgelopen jaren genoot, zijn we als evenementenbureau groot geworden. We ontwikkelden zelf onze eigen arrangementen. Op en rond de Dijk in Volendam, in het betoverende Doolhof, op het water van het IJsselmeer, langs verborgen wandelpaden en in de gezelligste gelegenheden.

Ons enthousiasme en onze creativiteit hebben een veelzijdig aanbod dagjes uit, dagdelen en losse activiteiten opgeleverd waaruit u naar hartenlust kunt combineren. Thema’s vindt u in alle richtingen: muzikaal, inspirerend, informatief, avontuurlijk, creatief of culinair. Altijd nét een tikkeltje anders. Lekkerder, leuker, gekker en origineler. Zo zorgen we hoe dan ook voor een belevenis die een onuitwisbare indruk bij u en uw groep achterlaat.

Volendam is uniek en trekt al tientallen jaren bezoekers uit de hele wereld. Het biedt een ideaal decor voor een geslaagd dagje uit. Daarnaast maken vooral de mensen die u treft de dag tot een succes. Ons team ademt Volendam. We wonen er. We kennen de geschiedenis, de roddels, de nieuwtjes. Gastheren en gastvrouwen uit elk arrangement of elke workshop kennen we persoonlijk. Nergens vindt u een begeleiding die zo betrokken is bij uw feest of dagje uit als bij ons. Dat maakt een belangrijk verschil.

De intense Volendam-belevenis die we bieden, in combinatie met originele en door ervaring geknede activiteiten, leiden tot het dagje uit dat u graag wilt organiseren voor uw gezelschap: een dag om nooit te vergeten!”

 

Team Volendam Events

Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews