Hotelarrangement Volendam Marken

10,0 zeer goed
Hotelarrangement Volendam Marken
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
uur
Deel met een vriend
Download als PDF

172,50
p.p. incl BTW

Geniet van een dagje Volendam en Marken inclusief overnachting aan de Volendammer dijk. 

Dag 1
12:00 - 13:00
Proeverij Lunch Volendam

Wij serveren een smakelijke proeverij lunch. Deze lunch bestaat uit drie kleine luxe belegde broodjes en twee wraps belegd met carpaccio, gerookte zalm, Volendammer salade, kip en gezond. Dieetwensen? We houden rekening met alle dieetwensen. Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend.

13:00 - 15:00
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam is een originele puzzeltocht langs de leukste bezienswaardigheden van het bekendste vissersdorp van Nederland. Zo brengt deze tour je langs de Klokkepaal, de Visafslag, Stolphoevekerkje en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Allemaal hotspots die je écht een keer gezien moet hebben. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en puzzelvragen. De antwoorden vul je in - in het puzzelboekje. Je vindt vragen op drie verschillende niveaus. Dat maakt de puzzeltocht geschikt voor iedereen die meer van Volendam wil ontdekken! Zijn jullie in staat om alle geheimen te ontdekken?

15:00 - 17:00
Inchecken hotel

Het is tijd om in te checken. Ook brengen jullie de koffers naar de kamer. 

17:00 - 19:00
Buffettafel aan de Volendammer dijk

Wij heten jullie van harte welkom in een restaurant aan de Volendamse haven. De tafel staat voor jullie klaar. Wij serveren een smakelijke buffettafel met verschillende vlees- en visgerechten. Natuurlijk mogen hier diverse sausjes, patat en salade niet ontbreken. De gerechten serveren wij op tafel uit. Drankjes en eventueel dessert dienen op locatie te worden afgerekend.

Overnachting in tweepersoonskamer

Het is tijd voor een overnachting aan de dijk in Volendam. 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor jullie klaar. Inclusief toeristenbelasting.

Dag 2
11:15 - 11:45
Boottocht Volendam Marken

Stap aan boord van de rondvaartboot voor een bezoek aan het voormalige eiland (en vissersdorp). Geniet van het mooie uitzicht over de Gouwzee en het Markermeer. De boot is overdekt en beschikt over zitplaatsen binnen en buiten. Trek in een drankje of een snack? Geen probleem! Bestel snel en eenvoudig aan de Captains Bar.

11:45 - 13:15
Verken Marken

Deze tour leidt je langs de leukste bezienswaardigheden van het voormalige eiland. Het schiereiland Marken staat bekend om zijn huizen op palen, de buurtjes op werven (terpen) en de groen-wit geverfde huizen in het havengebied. Ook vind je bij de haven gezellige eetcafés en restaurants voor een hapje en een drankje.

13:15 - 14:15
Lunch Marken: 12 uurtje

In een uitstekend eetcafé in de haven van Marken serveren wij een smakelijke lunch:

  • Huisgemaakte tomaten-basilicumsoep en
  • Bourgondische kroket op vloerbrood en
  • Afgebakken vloerbrood belegd met: Old Amsterdam Kaas en Zaanse mosterd, gerookte zalm of boeren achterham

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend

14:45 - 15:15
Boottocht Marken - Volendam

Welkom aan boord van de rondvaartboot. Jullie varen vanuit de haven van Marken naar de haven van Volendam. Geniet van het uitzicht op zee, havens en andere schepen. De haven van Marken verdwijnt langzaam uit het zicht, terwijl de haven van Volendam steeds duidelijker in zicht komt.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Heer van Klinken 17-10-2022

Ga zo door. Zeer tevreden. 

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Heer van Klinken 17-10-2022

Ga zo door. Zeer tevreden.