Hotelarrangement de Geheimen van Volendam en Marken

Hotelarrangement de Geheimen van Volendam en Marken
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
uur
Deel met een vriend
Download als PDF

145,00
p.p. incl BTW


Hotelarrangement de Geheimen van Volendam en Marken

Geniet van een weekendje Volendam en Marken inclusief koffie met gebak, boottocht, puzzeltocht Volendam en Marken en diner.

10:30 - 11:15
Ontvangst met koffie of thee en gebak

Welkom in een gezellig café aan de Volendamse haven. Het is tijd voor een kopje koffie of thee en gebak. Tijdens de ontvangst legt een gids van Volendam Events het hele dagprogramma uit.  

11:15 - 14:45
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken

Ontdek de geheimen van Volendam en Marken tijdens een originele puzzeltocht langs de bezienswaardigheden van twee voormalige vissersdorpen. In Volendam wandel je onder langs de wereldberoemde haven met de Visafslag en de Volendamse kwakken. Daarnaast bezoek je ook enkele locaties onderaan de dijk zoals het Stolphoevekerkje, de Vincentiuskerk en de vissershuisjes in het Doolhof. Op Marken brengt de tour je langs het Kijkhuisje, de huizen op palen, de buurtjes op werven (terpen) en de authentieke vissershaven. Om de geheimen te ontdekken, moet je bij elke locatie een woord vinden. Alleen dan zal je alle geheimen ontrafelen. Bij deze tocht is een retourticket van de rondvaartboot inbegrepen.

15:00 - 16:00
Eigen tijd

Ontdek Volendam op eigen gelegenheid. Wandel langs de winkeltjes en kraampjes op de dijk. Of pak een terras met uitzicht op de haven en geniet van je favoriete drankje.

16:00 - 17:00
Inchecken hotel

Het is tijd om in te checken. Ook brengen jullie de koffers naar de kamer. 

17:00 - 19:00
Driegangendiner Volendam

Het is tijd om aan tafel te gaan. Wij heten jullie van harte welkom bij een restaurant aan de Volendamse haven. Voor alle deelnemers serveren wij een driegangendiner inclusief voor- hoofd- en nagerecht. Dat is nog eens genieten! Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend.

Overnachting in tweepersoonskamer

Het is tijd voor een overnachting aan de dijk in Volendam. 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor jullie klaar. Inclusief toeristenbelasting.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Ivo van Scheppingen 20-07-2019

Beste Ramon en collega's, Wij hebben genoten van de fijne dag, zeer geslaagd!! Alles verliep goed. Bedankt voor jullie inzet !!!! Ook tijdends de fotosessie was ruim de tijd om foto's te maken, etc. Vr .gr. Ivo van Scheppingen.

Louis Bond 24-06-2023
Van Bekkum Bridge, Franklin 02-09-2023
Josephine Westerhof 07-10-2023

Het was super!!!!! Zeer veel dank! Groetjes Josephine & Suze

Lambert van Loon 22-09-2023

Was gewoon super!

Michel Raggers 03-06-2023

We hebben een top middag en avond gehad. Alles was goed geregeld en jullie ook als organisatie.

Van Rijn 02-12-2023
Jan Booij 17-02-2024

Onze gids was Ben die ervoor zorgde dat we in een heel gezellig en informatief uurtje wegwijs werden gemaakt in Volendam. Deed hij erg leuk.

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Apotheek de Groene Wijzend 02-04-2016
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Marjan Roozendaal 14-05-2023
Anneke Hennis 22-06-2023
Karin Langenhuizen 23-09-2023

We hadden een super leuke dame die ons begeleidde tijdens het spel. We kregen daarna een fijne uitleg voor de rest van de dag.

Michel Raggers 03-06-2023

We hebben een top middag en avond gehad. Alles was goed geregeld en jullie ook als organisatie.

Apotheek, Lydia 02-04-2016
Nikki de Klark 07-05-2023
Restaurant Koenders 28-08-2016

Goedemorgen, Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving! Groetjes Miranda Koenders

Amber van Gils 01-07-2023

We hebbe neen ontzettend leuke dag gehad door jullie goede organisatie!

Perquin 19-03-2019

Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!

Jolanda Dol 14-03-2020

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends