Hotelarrangement dagje Volendam Actie e-chopper

Hotelarrangement dagje Volendam Actie e-chopper
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
8,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

159,50
p.p. incl BTW

Samen genieten van een weekendje in Volendam inclusief petit lunch, foto in kostuum, bezoek Marken met rondvaartboot, overnachting en e-chopper tour. 

Dag 1
12:30 - 13:30
Proeverij Lunch Volendam

Wij serveren een smakelijke proeverij lunch. Deze lunch bestaat uit drie kleine luxe belegde broodjes en twee wraps belegd met carpaccio, gerookte zalm, Volendammer salade, kip en gezond. Dieetwensen? We houden rekening met alle dieetwensen. Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend.

13:30 - 14:00
Foto in Volendamse klederdracht

Jullie gaan samen op de foto in Volendamse klederdracht. Hoe leuk is dat? Bij aankomst in de studio worden jullie direct omgekleed. De heren krijgen een mannenkostuum en de dames een vrouwenkostuum. Er zijn meerdere kleedsters aanwezig om jullie hierbij te begeleiden. Want jullie moeten er natuurlijk wel goed uitzien! Het omkleden zorgt voor veel vrolijke taferelen. Niet zo gek toch? Hoe vaak zie je een familielid, vriend, vriendin of collega in een Volendams kostuum? Maar dat maakt het natuurlijk ook leuk! Na het omkleden wordt er voor jullie groep een leuke opstelling bedacht. Zo komen jullie er allemaal duidelijk op te staan. Om het nog leuker te maken krijgen jullie typische Hollandse voorwerpen aangereikt, zoals een visnet, vis, vismand, kaas, of koffiemolen. Allemaal lachen en het perfecte plaatje is daar. Natuurlijk krijgt iedereen ook een foto mee naar huis als uniek aandenken aan dit dagje of weekendje Volendam.

14:15 - 16:15
Bezoek Marken / zonder gids

Jullie gaan aan boord voor een bezoek aan het voormalig eiland Marken. Daar kunnen jullie op eigen gelegenheid het schilderachtige Marken bekijken. Marken staat bekend om zijn oude vissershaven, smalle straatjes en huizen op palen. Onderweg is het genieten van de frisse zeewind en het prachtige uitzicht op de havens van Marken en Volendam.

16:30 - 17:30
Inchecken hotel

Het is tijd om in te checken. Ook brengen jullie de koffers naar de kamer. 

Overnachting in tweepersoonskamer

Het is tijd voor een overnachting aan de dijk in Volendam. 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor jullie klaar. Inclusief toeristenbelasting.

Dag 2
10:30 - 13:30
E-Chopper Tour Volendam & omgeving

Ontdek Volendam en omgeving met een stoere e-chopper. Deze elektrische scooter is ideaal als je de omgeving van Volendam wilt verkennen. Zo kan je geruisloos en groen toeren naar omliggende steden zoals Edam en Monnickendam. In deze middeleeuwse ‘stadjes’ vind je talrijke monumentale gebouwen, zoals de Grote Kerk, de Speeltoren en de Waag. Rondom deze monumenten vind je gezellige cafés en restaurants voor een hapje en een drankje. Er ligt ook voldoende groen op deze route. Tussen Volendam, Edam en Monnickendam vind je het typische Hollandse polderlandschap.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Pascal Velthuyzen 26-03-2023
Van Bekkum Bridge, Franklin 02-09-2023
Van der Swaluw 13-05-2016

De workshop was erg leuk. We hebben heerlijk bij de rookvaten in het zonnetje met een wijntje/biertje gezeten. Ik vond met name jullie snelle offerte, eenvoudige wijze van communiceren (digitaal) en betalen helemaal top!

Westfries Gasthuis 13-10-2017

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Stefan Dekker 28-10-2023

Geen, iedereen heeft genoten. Met vriendelijke groeten Stefan Dekker

Carola van Baaren 06-05-2023
Mevrouw Van der Vleuten 11-02-2023

Wij zijn vol lof! Ontzettend tof weekend gehad. Prima service, heerlijk gegeten en super hotel.

Marja Veenboer 15-04-2023

Wi hebben een onwijs leuke familiedag gehad!
Kon niet beter,alles goed verzorgd!
Dank jullie wel!!!!!

Heer Klinkhamer 22-04-2023

Ondanks het slechte weer een fantastische dag gehad.

Ria van der Stelt 19-02-2023
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Marton Hendriks 11-02-2023

Opmerkingen: Prima geregeld: fietsen stonden klaar, tickets voor de boot geregeld, fiets / wandel route beschrijving.

Twan Louwers 24-06-2023

Was een super mooie tocht.

Ilse van Es 24-06-2023

We hebben een super geslaagde Vrijgezellenfeest gehad!

Liselot ter Harmsel 03-02-2024

Was een leuke en drukke dag!

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

PregFit, Chantal 13-03-2024

Het was in 1 woord geweldig

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Moniek 03-05-2023
Maurice de Wildt 10-06-2023

Bedankt, iedereen heeft zich goed vermaakt.

Anton en Christine van der Lelie 05-09-2020

Wij hebben een superleuke dag gehad. Mede dankzij het mooie weer en de leuke gids hebben wij ons prima vermaakt. Het eten was superlekker. Iedereen van onze groep was vol lof. Heel erg bedankt voor alles. En zeker tot een volgende keer. Groeten Anton en Christine van der Lelie