Escaperoom: Escape Geries Café & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Escaperoom: Escape Geries Café & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

40,00
27,50
p.p. incl BTW


Escaperoom: Escape Geries Café & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Originele combinatie van Escape the Bar en Puzzeltocht de Geheimen van Volendam.

12:00 - 13:00
Escaperoom: Escape Geries Café

Jullie zitten heel gezellig bij Geries Café. En jullie zitten al een tijdje heel gezellig bij Geries Café. Hoe laat of vroeg is het eigenlijk? Inmiddels hebben jullie een probleem. De buurman - die precies tegenover de hoofdingang woont – is al een paar keer langsgekomen om te vragen of het allemaal wat minder kon. Maar jullie weten niets meer. Dan verschijnt de boze buurman op TV met een persoonlijke videoboodschap. Hij is niet boos. Hij is heel boos. Hij heeft het helemaal met jullie gehad. Hij vertelt wat hij heeft gezien en dat was niet mis. Waarschijnlijk moeten jullie om jullie daden lachen. Maar de buurman geeft jullie nog 45 minuten de tijd om het café te verlaten, zonder dat hij jullie ziet of hoort. Anders belt hij de politie. Lukt het jullie om binnen de tijd aan de boze buurman te ontsnappen?

13:00 - 15:00
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam is een originele puzzeltocht langs de leukste bezienswaardigheden van het bekendste vissersdorp van Nederland. Zo brengt deze tour je langs de Klokkepaal, de Visafslag, Stolphoevekerkje en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Allemaal hotspots die je écht een keer gezien moet hebben. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en puzzelvragen. De antwoorden vul je in - in het puzzelboekje. Je vindt vragen op drie verschillende niveaus. Dat maakt de puzzeltocht geschikt voor iedereen die meer van Volendam wil ontdekken! Zijn jullie in staat om alle geheimen te ontdekken?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Jordy van den Broek 07-05-2023
Ada Bergmeijer 25-03-2023
Lenie van Leeuwen 09-05-2023

Ondanks het slechte weer en een verkeers chaos hadden we een hele gezellige dag ,iedereen begreep dat het boven genoemde overmacht was! Volendam event was super! bedankt nogmaals

Stichting NKI-AVL Ziekenhuis, Jolanda Goossens 22-09-2023
Van Soeren Jansen 14-09-2023

We hebben een top dag gehad, goed geregeld, dank jullie wel.

Chris 09-07-2021

Heel leuk om collega's in Volendammer klederdracht te zien. Was een leuke activiteit om te doen!

Marijke Karregat, Odido 01-11-2023
Anita Lelieveldt 28-10-2023

We hebben een leuke middag gehad.

Rob van der Bent 15-12-2023

Was een hartstikke leuke dag , om aan te bevelen !!!

Ruud Zanders 11-03-2023
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Walter Cornelissen 05-08-2023

Was een hele leuke dag we hebben er van genoten

Tim Pelzer 11-11-2023
Commissariaat voor de Media 29-08-2020

We hebben een ontzettend leuke (mid)dag gehad! Dank daarvoor!

Luigi's IJssalon 08-10-2022

Ontzettend bedankt voor de organisatie van ons bedrijfsuitje (met aanpassingen). Het was fantastisch en iedereen was enthousiast. Zeker eentje om nog lang over na te praten!

FFA, Fred van Eijk 05-05-2023
Jolanda en Isabelle 07-05-2022

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles..! Zeker voor herhaling vatbaar .!! Gr. Jolanda en Isabelle

Diana Meun 01-07-2023
Nel Alders 01-04-2023
Spinel Veiligheidscenrum 01-06-2023

We hebben een leuke dag gehad met dank aan Volendam Events. Goed geregeld en de prijs-kwaliteit kan ik ook alleen maar heel positief over zijn. Wellicht is dat nog een punt om op te nemen in de enquête want daar hadden jullie van ons top-top gehad! Hartelijke groet!

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.